Оновлений асортимент Омивач скла зимовий ТМ ХІМРЕЗЕРВ

Взимку, коли лобове скло через сильні морози часом перетворюється в картину казкового лісу, без незамерзаючої рідини склоомивача не обійтися.
У народі таку рідину називають “незамерзайкою”. Вона не боїться морозів, чудово очищає вітрові скла від бруду та  пилу,  допомагає підтримувати  в чистому виді скло вашого авто. В зимовий період особливо важливо вибрати якісну зимову рідину склоомивача. 


Саме тому компанія Хімрезерв пропонує оновлену лінійку продукції «Омивач скла зимовий ТМ ХІМРЕЗЕРВ»  в широкому асортименті фасовок (1л, 2л, 4л) та технічних характеристик. 
Рідини склоомивача з температурою початку кристалізації «-12°С», «-20°С», «-25°С», «-30°С», «-35°С», «Концентрат (-80°С)» підійде  для  різних погодніх умов (сніг, лід, шуга). Омивач може самостійно розбавлятись до меншої температури, бажано дистильованою водою, проте допускаєтся використання кипяченої воду (трохи охолодити, не вище 60 С), яка автоматично позбавляєтся від солей тимчасової жорсткості, чи питну воду «з бутля», яка пройшла очистку і нормалізацію хімічного складу осмосом.

             В оновленому асортименті крім відомих «Морська хвиля» і «Барбарис», додано ще три його різновидності: «Апельсин», «Лимон», «Яблуко». Примітним є виражений фруктовий запах останніх, та симпатична зміна кольорів – «оранжевий», «жовтий», «зелений» (відповідно переліку), на відміну до класичного «синього».

Омивач скла зимовий гуртом від Хімрезерв-Львів –  це відмінна якість перевіена часом, широкий асортимент та приємні ціни.